43 найменування продукції хлібобулочної, кондитерської та сухарної виробництва ТОВ «УкрЕко-Хліб» згідно з екологічним сертифікатом №UA.08.002.457 успішно пройшли щорічну процедуру наглядання.

Екологічно сертифікована хлібобулочна, кондитерська та сухарна продукція ТОВ «УкрЕко-Хліб» стала першою у даній категорії, що підтвердили екологічні переваги у відповідності з міжнародним стандартом ISO 14024 та відповідність вимогам СОУ ОЕМ 08.002.03.010:2016 Продукція хлібопекарська, макаронна, кондитерська, кулінарна, сухарна та борошняна. Екологічні критерії оцінювання життєвого циклу.

Продукція не містить ГМО, консерванти, барвники. Рівні вмісту токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів, радіонуклідів в готовій продукції є значно меншими дозволених норм згідно з державними вимогами та вимогами екологічних критеріїв.

Продукція виробляється за унікальною технологією, розробленою спеціалістами підприємства, - з пророщеного зерна на зерновій заквасці. Технологія дає можливість у промислових умовах забезпечити природну ферментацію зерна, в процесі якої утворюється величезний спектр вітамінів, мінералів, амінокислот, жирів, вуглеводів, клітковини, та зберігається максимальний їх вміст у складі готової продукції.

На підприємстві впроваджуються заходи щодо збереження електричної енергії та газу, заходи з енергозбереження в сфері тепло- та водопостачання; здійснюється управління відходами (роздільний збір, сортування, розміщення у спеціально відведених контейнерах та на спеціально обладнаних майданчиках, передача спеціалізованим організаціям для утилізації; рух вилучення відходів з виробництва не пересікається з рухом сировини та продуктів, що повністю виключає можливість перехресного забруднення продуктів); впроваджена та сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів згідно ISO 22000:2005.

Більш детальніше про підприємство та продукцію виробництва ТОВ «УкрЕко-Хліб» - на www.ukrecohleb.com.