Спирт етиловий ректифікований

Ректифікований етиловий спирт використовуються для виготовлення горілок, лікеро-горілчаних напоїв, вин тощо.

Безпечність та якість спирту в значній мірі залежить від ступеню його очистки, від якості сировини, від умов зберігання зерна і технічної оснащеності спиртозаводів.

Найбільш вагомими екологічними впливами, пов’язаними з процесами виробництва спирту етилового ректифікованого, є використання енергетичних та водних ресурсів, забруднення стічних вод та поводження з відходами.

Екологічно сертифікований спирт етиловий ректифікований виготовлено за прогресивними більш чистими технологіями з екологічно чистої сировини шляхом найвищого ступеню очистки.

СОУ ОЕМ 08.002.03.026 «Спирт етиловий ректифікований. Екологічні критерії оцінки життєвого циклу»

Екологічно сертифікована та маркована продукція - переваги для довкілля та здоров’я:

  • Більш чисті технології виробництва
  • Без вмісту фурфуролу
  • Без застосування методів та речовин при підготовці води, що можуть змінити її природну структуру та хімічний склад
  • Масова концентрація метилового спирту, альдегідів, сивушного масла менша ніж 20 відсотків до встановлених державних вимог
  • Придатність матеріалів фасування та пакування для багаторазового використання або повторної переробки.

Визнаються результати випробувань випробувальних лабораторій, акредитованих на відповідність вимог міжнародного стандарту ISO 17025 (ДСТУ ISO 17025)

Перелік випробувальних лабораторій, які мають чинну акредитацію





reportagi-ta-publikacii Ярмарок Rekomenduemo
Green Mind

ecomama
ЗМІ про екологічну сертифікацію та маркування


Екологічне маркування та маркетинг Zayavka Zayavka
logotipy