Головна Екологічна сертифікація Харчових продуктів Пластівці зернові швидкого приготування
Пластівці зернові швидкого приготування

Круп’яні вироби є традиційним українським продуктом харчування, який відрізняється стабільним рівнем споживанням завдяки своїй високій поживності, швидкості приготування та користю готового продукту.

Але на безпеку та якість харчових продуктів рослинного походження значно впливає екологічний стан компонентів довкілля. Інтенсивний розвиток сільського господарства призводить до забруднення харчових продуктів хімічними сполуками, шкідливими для організму людини.

Окрім забруднення сировини під впливом оточуючого середовища, шкідливі речовини все частіше вводять до складу продукту спеціально, у вигляді харчових домішок. Все частіше накопичення в організмі людини таких домішок може стати причиною інтоксикації організму.

Окрім показників безпеки та якості сировини, з якої виготовлюються зернові пластивці, слід враховувати і результати високотемпературної обробки. На даний час в Україні виробляється великий асортимент зернових пластівців за оригінальними технологіями і рецептами. На один і той же вид продукції чинними є десятки технічних умов (ТУ У), розроблених товаровиробниками.

Обираючи зернові пластівці, марковані знаком екологічного маркування, споживач може бути впевнений, що він купує корисний для здоров’я продукт з покращеними якісними та поживними властивостями.

СОУ ОЕМ 08.002.03.045 «Пластівці зернові швидкого приготування. Екологічні критерії оцінки життєвого циклу»

Екологічно сертифікована та маркована продукція - переваги для довкілля та здоров’я:

Визнаються результати випробувань випробувальних лабораторій, акредитованих на відповідність вимог міжнародного стандарту ISO 17025 (ДСТУ ISO 17025)

Перелік випробувальних лабораторій, які мають чинну акредитацію





reportagi-ta-publikacii Ярмарок Rekomenduemo
Green Mind

ecomama
ЗМІ про екологічну сертифікацію та маркування


Екологічне маркування та маркетинг Zayavka Zayavka
logotipy